Little Onesie
baby clothes

Kleine kledij voor
kleine kastaars

Little Onesie is een Belgische webwinkel dat focust op babykledij en -producten met een Scandinavische toets. Oprichtster Delphine kiest elk artikel persoonlijk uit.

  • Logo design
  • Website
  • E-commerce
  • logo little onesie branding huisstijl verpakking

Uitdaging

Delphine weet goed waar ze met Little Onesie naartoe wil. Dezelfde passie wilde ze terugzien in het ontwerp van de nieuwe webshop.

Aanpak

We kropen in de huid van jonge ouders. De speelse stijl van de kleren en producten trokken we door in de look and feel van de website. Zo voelt alles op elk moment vertrouwd aan. We ontworpen een stijlvolle webshop op maat van de bezoeker. Niet alleen de webshop moest gebruiksvriendelijk zijn. Ook achter de schermen moest Delphine makkelijk artikels kunnen toevoegen.

berenpakje baby kledij little onesie

Als je je verplaatst in de bezoeker, bedenk je
automatisch effectievere oplossingen
user experience staat hier voorop.

webdesign mobiel little onesie

Met de website wonnen we een
Honorable Mention met Awwwards. Dit is
een erkenning voor sterk design, creativiteit
en innovatie op het web.

Resultaat

Webbureau Keplerstein nam de programmatie voor zijn rekening en zorgde voor een flexibele interface op maat met Craft CMS. De webshop moet gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker maar ook om de producten toe te voegen in het CMS is het uiterst belangrijk dat alles vlot gaat. Korom, de website ziet er niet alleen goed uit, hij is ook performant!

webdesign webshop little onesie