Elisa Lee
jewelry

Luxejuwelen
met een missie

Geïnspireerd door het glaswerk van de oude Romeinen startte glaskunstenaar Elisabeth Leenknegt in 2002 met haar eigen juwelenmerk. De collectie van Elisa Lee focust vandaag op ongeëvenaard vakmanschap.

  • Website
  • E-commerce
elisa lee hand ring e-commerce

Uitdaging

Hoe laat je een website over juwelen even hard schitteren als de juwelen zelf? En hoe zorg je dat ook de bijhorende webshop uitblinkt in elegantie?


Aanpak

Puur vakmanschap, zorg voor de planeet en elkaar, dat is de missie van Elisa Lee. Ze zet de klant altijd centraal, dus dat was dan ook de insteek voor de nieuwe website met webshop. De minimalistische look van de juwelen trokken we door in het ontwerp van de site. Zo laten we de juwelen voor zichzelf spreken en trekken we bezoekers sneller over de streep.

elisa lee website detail dropdown
elisa lee oorringen model webdesign

De fotografie van de luxejuwelen laten schitteren was een evidentie. De stijlvolle lettertypes en de vele witruimtes versterken het elegante design.

elisa lee website screens design

Resultaat

Op de webshop kunnen bezoekers formaat, materiaal, afwerking en diamanten van hun juwelen zelf kiezen. Een complex proces achter de schermen, helder en overzichtelijk óp het scherm. Webbureau The Craft zorgde voor een intuïtieve site die je in enkele klikken door je keuzeproces loodst, unhide zorgde voor het uitgepuurde design.