Justien Lescouhier
interior architect

Je voelt de architectuur
doorheen het ontwerp

Als interieurarchitecte laat Justien Lescouhier elk detail kloppen. Ze wil dat klanten zich goed voelen en gelukkig zijn. Daarom creëert ze ruimtes die passen bij hoe mensen leven, wonen en werken.

  • Website
  • Print
  • Art Direction
Justien lescouhier project badkamer

De aanpak van Justien – eerst luisteren, dan werken op maat van je verhaal – is ook de aanpak van unhide. Dat voel je in het resultaat.

Uitdaging

Wie zelf in de creatieve sector zit, wil al eens kritisch zijn. En terecht, dat zijn wij ook. Justien wist perfect wat ze wilde uitstralen. Aan ons om het te vertalen in een ontwerp dat paste bij haar kantoor én bij haar klanten.


Aanpak

Justien werkt met zachte kleuren en elegante vormen. Dat vertaalden we in een website die dezelfde elegantie uitstraalt. Met aardse tinten, fijne typografie en korte videosnaps. Ook het visitekaartje kreeg een premium uitstraling.

Justien lescouhier visitekaartje emboss

Met de website wonnen we een
Honorable Mention met Awwwards. Dit is
een erkenning voor sterk design, creativiteit
en innovatie op het web.

Resultaat

Met de nieuwe website – en bijhorend visitekaartje – zorgen we dat klanten al een tipje van de sluier krijgen over de werkwijze van Justien. Ook de navigatie is helder: je ervaart hetzelfde gemak als Justien voorziet in de ruimtes van haar klanten. Wat je online ziet, ervaar je als klant ook in het contact met haar. De structuur, finesse en oog voor detail voel je dan ook direct op de website.

© Bert Demasure Photography | © Cafeine Fotografie
Justien lescouhier mobiel website
Justien lescouhier review
Justien

Nog steeds heel tevreden van de website! Bedankt unhide, bedankt Hlin. Met gevoel voor esthetiek wist je de visie van het kantoor doelgericht te capteren in de website. Kortom: een zeer professionele aanpak!