Slots
decoration

Interieur en decoratie
met een twist

Al meer dan 25 jaar staat Slots Décoration voor een eigen visie en stijl. Tot ver buiten West-Vlaanderen is het dé plek voor decoratie, interieurinrichting en totaalprojecten op maat.

  • Website
  • E-commerce
  • Social media

Uitdaging

Ann en Philip Slots zijn al jaren een gevestigde waarde. Ook zij wilden niet achterblijven en kozen voor een webshop. Bovendien wisten veel klanten niet dat Slots Décoration ook totaalinrichting van woningen doet.


Aanpak

Als je al zolang bezig bent, ontwikkel je een eigen stijl, aanpak en karakter. Die vertaalden wij in de content en het design op de website. Daarnaast kreeg ook de totaalinrichting een prominente plaats. Zo was die extra service direct duidelijk voor alle bezoekers. We gaven ook een aanzet voor sociale media zodat de stijl consequent kon worden doorgetrokken.

slots decoration webdesign webshop mobiel
slots decoration boho stoel
slots decoration webdesign screens website

De ervaring dat je in de winkel hebt
moet je ook ervaren in hun webshop waardoor
beiden elkaar versterken.

slots decoration webdesign webshop social media

Resultaat

Een website met webshop volledig in lijn met het karakter en de stijl dat Slots Décoration uitstraalt in de winkel. Webbureau The Craft boog zich over de programmatie van het uitgebreide interieuraanbod. Het vond een handige aanpak met filters op basis van onder andere ruimte, kleur en materialen. Ook de nieuwe tool Shop by look die bezoekers moest inspireren, blijkt een succes.

slots decoration webdesign webshop tablet