The Craft
web agency

Een rebranding die
kwaliteit onderstreept

Een website moet in de eerste plaats werken. Maar het Kortrijkse webbureau The Craft gaat liever nog een stapje verder: ze bouwen complete digitale ervaringen. En dus moest de volledige rebranding die expertise ook uitstralen.

  • Logo design
  • Branding
  • Website

Uitdaging

In een digitaal landschap dat snel evolueert, had je bij The Craft niet dat frisse en flitsende gevoel dat je vandaag van een webbureau verwacht. We startten daarom from scratch, en ontwikkelden een branding die niet alleen geloofwaardig was, maar ook futureproof.

The craft homepage macbook

Aanpak

De samentrekking van de T en de C tot een krachtig monogram zorgt voor herkenbaarheid. Een dankbaar element dat we doorheen de volledige rebranding lieten terugkomen.

Ook de 3D-elementen en kolommen-grid komen vaak terug en stralen kwaliteit en expertise uit, met een knipoog naar de tagline 'We are digital architects, crafting web experiences'.

The craft webdeveloper

De branding werd doorgetrokken
van website naar allerlei on- en
offline touch points

  • The craft visitekaartjes topview

Resultaat

De huisstijl werd doorgetrokken van website naar presentaties, offerte- en interne documenten, iconografie, belettering en andere touch points. Alleen zo kan je spreken van een doorgedreven merkidentiteit dat na verloop van tijd herkenbaarheid creëert.

Klanten weten nu beter wat ze kunnen verwachten. Maar nog belangrijker: ze krijgen opnieuw het vertrouwen in een partner die weet waar hij mee bezig is. En dat is de beste garantie op een mooie toekomst – zowel voor de klant als voor The Craft.

The craft scroll mobile website

We werken al jaren samen met The Craft.
We voelden dus goed aan wat nodig was om hun
expertise vorm te geven.

The craft posters quotes
  • The craft logo signage deur
  • The craft waterfles submark
The craft review lander
Lander

Het is bijna alsof Hlin onze gedachten kan lezen. Eén briefing is genoeg om tot een schitterend resultaat te komen. The Craft werkt met plezier samen met unhide, ook voor onze andere klanten. Snel, accuraat en to the point, zo hebben we het graag. 😉